26. októbra 2015

Denník nákupného maniaka BIOPARK



Veríte BIO potravinám? Veľakrát sa pri nakupovaní stretávame s výrobkami, ktoré sa na známe označenie BIO iba hrajú. V ďalšom dieli Nákupného maniaka vám prezradíme viac o pravidlách pravých BIO potravín. Pýtali sme sa preto odbornicok v predajni Biopark v Bory Mall.

Jedlo spája. A našťastie pre nás všetkých spojilo aj Anetu Orosiovú a Janicu Lacovú. Po tom, čo dievčatá rozbehli školu varenia Jem iné a stali sa ambasádorkami Food Foundation Jamieho Olivera na Slovensku, vydávajú úžasnú knihu plnú kreatívnych, chutných a zdravých receptov „S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku“. Kniha vás bude sprevádzať počas celého roka, keďže 60 receptov je rozdelených podľa ročných období. Využijete sezónne potraviny, vyskúšate vegánske, vegetariánske, ale i mäsité jedlá.
Pochutnáte si na zaujímavých šalátoch a zamaškrtíte na vychytených dezertoch a koláčoch. A aby toho nebolo málo, dozviete sa aj o ekológii, zbere a spracovaní potravín. Pozrite sa na prípravu jedla očami Anety a Janice, ktoré majú na srdci presne to, čo na jazyku. Knihu aj suroviny na prípravu jednotlivých jedál nájdete v obchode Biopark v našom centre Bory Mall na 1. nadzemnom podlaží – predajňa č. 95.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára