26. novembra 2015

FAREBNÁ KABELKA NA KAŽDÝ DEŇ








Patríte medzi tie ženy, ktoré obdivujú v obchode farebné kabelky ale povedia si - veď si ju nemám k čomu obliecť? Ale máte.

Už dávno (našťastie) neplatí pravidlo, že kabelka musí ladiť s topánkami. Dnes je dovolené kombinovať rôzne farby doplnkov bez toho, aby ste pôsobili chaoticky. Farebná kabelka hovorí veľa o jej majiteľke a môže to byť práve ona, vďaka ktorej vás budú považovať za fashionistku!

V Bory Mall sme pre vás našli tieto tri chickúsky a takto ich môžete kombinovať:

ČERVENÁ - NINE WEST


Budete prekvapené, ale červená ide naozaj skoro ku všetkému. Či už čierno-biela alebo hnedá kombinácia, dodá outfitu záverečnú (a výraznú!) bodku. Ak máte naozaj jednoduchý šatník a mali by ste vlastniť len jedinú kabelku, toto je ona. Hodí sa dokonca i pre tie najkonzervatívnejšie dámy.


FIALOVÁ - FURLA (CUBE)




Keď chce vie byť nenápadná a niekedy zase výrazná. Na jar vyzerá skvelo k pastelovým odtieňom a v zime vynikne pri šedej, čiernej ale i zemitých tónoch ako sú hnedá či zelená.


ORANŽOVÁ - NYMPH
 
Asi najkrikľavejšia zo všetkých vyzerá najlepšie v kombinácii s modrou a hnedou. Ak k tomu primiešate bielu, tak ste vyhrali. S béžovou sú tiež kamošky a dokonca s vojenskou zelenou si rozumejú tiež. S touto kabelkou vás nikto neprehliadne a zároveň dáte všetkým najavo, že máte prehľad o trendoch.


Pripravila Jana Tomas - Janatini

zdroj: instagram

1 komentár:

  1. Tá červená kabelka je nádherná :-) . Milujem červenú farbu, ale bála som si kúpiť červenú kabelku , aby to nebolo veľmi výrazné, takže mám iba jednu čiernu a bielu. Až ale zoberiem odvahu, tak si kúpim červené topánky, kabelku a budem konečne spokojná so svojim outfitom :-) .

    OdpovedaťOdstrániť