15. júna 2017

Slnečné okuliare 2017 – aké sú trendy na tento rok?

Dámy, ak by ste mali hlasovať za najvhodnejší doplnok k letnému outfitu, na akom mieste by skončili slnečné okuliare? S veľkou pravdepodobnosťou medzi prvými! Nielen že sú potrebné a chránia naše oči, ale aj skvele doplnia náš štýl. A pri prvom kontakte s inou osobou sú to práve oči, a teda aj okuliare sú prvým momentom, ktorý vnímame okamžite. Navyše  sme si na ne tak zvykli, že si bez nich len ťažko vieme predstaviť horúce dni.


Slnečné okuliare sú totiž ako šperk, ktorý si môžete dovoliť. Pri ich výbere by sme sa však nemali pozerať len na vzhľad a cenu, ale aj na potrebné ÚV filtre. Nechceme predsa len dobre vyzerať , ale zároveň mať oči v bezpečí. Podľa najnovšej štúdie brazílskych vedcov treba kupovať nové slnečné okuliare minimálne každé dva roky – časom totiž strácajú ochranu pred UV žiarením.


Ak zvolíte tie správne okuliare, budete záhadná a nesmierne ženská zároveň. A ak si vyberiete správne slnečné okuliare, rozžiarite tým aj ten najnudnejší outfit! Aké sa teda toto leto budú nosiť? Veľké a okrúhle, bláznivé dekorácie, farebné tiene, s potlačou, aviatorky, transparentné alebo geometrické rámy? Módne trendy v slnečných okuliaroch sa rovnako ako v odievaní vracajú často v drobných obmenách. Pozrime sa teda na trendy roka 2017.
 



Medzi top trendy roka 2017 patria slnečné okuliare s farebnými sklami. Dôvod je jednoduchý - dá sa nimi výrazne odlíšiť od ostatných. Okolie rovnako uchvátia aj retro kúsky formou lenoniek alebo čírych okuliarov s okrúhlymi sklami. A ako sú na tom tento rok klasické pilotky? Stále sú in a vedia poriadne očariť! Ak chcete spojiť retro i súčasný moderný štýl, vyskúšajte ikonické okuliare Wayfarer. Hodia sa dokonale ku každému oblečeniu!


Ak už sa rozhodne pre hocijaký štýl, nezabudnite sa pri kúpe slnečných okuliarov poradiť s odborným personálom v predajni. V optike MANIA v Bory Mall vám radi poradia, aké okuliare potrebujete vzhľadom na ich budúce využitie a taktiež vám odpovedia na všetky otázky. Výber je široký od svetoznámych značiek ako Ray-ban, Serengeti, Guess, Bollé, Prada, Dolce & Gabbana, Polaroid alebo Police. Stačí si len vybrať, nasadiť a vyjsť priamo v ústrety slnečným dňom! 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára