28. septembra 2017

Čo sa dnes nosí vo svete módy? Inšpirujte sa!

Nové ročné obdobie znamená čas pre náš nový vzhľad ! Príroda sa prekrásne sfarbila a aj naše šatníky volajú po nových kúskoch oblečenia. Táto jeseň patrí odvážnym! Nové kolekcie, zaujímavé strihy, originálne farby a vzory... Poznáme to, jeden kúsok nestačí. Je prirodzené, že všetky chceme  byť vždy trendovo zladené s aktuálnym módnym štýlom. Šaty, blúzky, košele, sukne, nohavice, či kabáty... Všetko podlieha najnovším módnym trendom.  



Nezvyčajné kombinácie
Ak túto jeseň stavíte na kombináciu jemnej výšivky či čipky a drsnosť kože, skvelo zvýrazníte svoju osobnosť. Ak k tomu zvolíte  jemný make-up a prirodzený účes, je to dokonalá kombinácia. S topánkami s čipkou alebo na platforme, ktoré sú v kurze každú sezónu, rozhodne nič nepokazíte.


Umelé farebné kožušiny, zamat
Milovníci zvierat si môžu vydýchnuť - čoraz viac módnych domov dnes siaha po umelých kožušinách. Túto jeseň sa nosia „chlpaté" kabáty  aj  huňaté kožušinové bundičky do pásu v pastelových či rôznych iných farbách. Zamat je naj materiál tejto jesene a ak sa ukážete v zamatovom obleku, zaradíte sa tak medzi fashionistky s vybraným štýlom, ktoré určite nezaspali dobu!


Krátke  a sexi
Milujú to ženy samotné , ale rovnako aj muži na ženách. Hovoríme o  crop topoch. Nebojte sa, počas teplejších dní si ich môžete obliecť aj na jeseň. Stačí si k nim dokúpiť štýlové sako, vestu, bundičku do pása alebo novú bomberku a budete podobne štýlovo oblečená ako väčšina bloggeriek z New Yorku.


Žensky a pohodlne
Máme tu milovníčky šiat? Doprajte si nové aj na jeseň. Zvoľte maxi šaty a k nim vyššie topánky a budete sa cítiť žensky a pohodlne. Maxi šaty sú hitom tejto sezóny a pokiaľ si prajete zakryť niektoré partie a ostať pritom sexi, je to výborná voľba. Doplniť ich môžete zaujímavým opaskom alebo výraznou kabelkou a budete sa cítiť veľmi komfortne.


Aké farby zvoliť?
Farbami tejto jesene sú tmavá modrá, červená, khaki, šedá, jemná ružová a pre sezónu neobvyklá levanduľová. Kvetinové vzory a potlač na tmavých textíliách je taktiež typická pre toto obdobie. Ak sa také kúsky nenachádzajú vo vašom šatníku, prečo si neurobiť náladu jesennými nákupmi?



Strapce a iné vychytávky
Nelúčime sa ani so strapcami, riasením či vrstvením. Tvorcovia módy sa rozhodli ponechať tieto módne trendy aj na chladnejšie počasie. Ak previažete kabát opaskom a zvýrazníte pás, dáte do popredia vašu ženskosť. Ak zvolíte doplnky ako baretky, veľké náušnice či drobné kabelky, vyhrali ste. K tomu topánky na platforme alebo kotníkové čižmy a máte to.  


Predveďte sa!
Trendy dnes smerujú k čoraz väčšiemu komfortu, móda si zachováva zmysel pre zábavu, farbu a pôvab, predstavuje  pocit odhodlania a sebavedomia. Stručne povedané, v tejto sezóne je to všetko o oslavovaní individuality štýlu prostredníctvom množstva trendov, ktoré čakajú na to, kedy si svoje kúsky uchmatnete.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára