13. marca 2016

TIETO KÚSKY Z NOVEJ KOLEKCIE MOHITO MUSÍTE MAŤ!


Niekedy stačí nakúpiť pár kúskov a váš šatník dostane zrazu nový dych. Aktuálna kolekcia Mohito je plná originálnych nápadov a my sme vybrali tých top 5, ktoré vám určite nesmú chýbať!

1. TRENDY BUNDA

Kožená, či koženková bunda by nemala chýbať v šatníku žiadnej ženy. Skúste tentokrát vystúpiť zo stereotypu a kúpiť si ju v nezvyčajnej farbe - smaragdovo zelenej! Chce to odvahu, ale zaručujeme vám, že ak ju skombinujete s jednoduchými kúskami, tak budete žať kompliment za komplimentom.

2. KÚSOK JARI 

Aj vás unavuje mdlé počasie? Kľúčom na ponurú náladu sú šaty žiarivej žltej farby!
S džínsovou bundičkou či krátkym sakom budete pôsobiť extrémne sviežo.

3. OVERSIZED BIELA KOŠEĽA

Biela blúzka či košeľa je alfa a omega našej skrine. Túto sezónu kolekcie zaplavili jej oversized verzie - čiže tie voľnejšieho strihu. Nosí sa k úzkym, či zvonovým džínsom, alebo si jednu prednú stranu len tak zastrčte do nohavíc. Budete o level viac chic, ak si rukávy ležérne vyrolujete.

4. KISS KABELKA

Ak sa vám nechce veľmi vymýšlať, čo na seba a staviate viac na doplnky, táto kabelka je pre vás! Je natoľko štýlová, že by po nej zaisto siahla nejedna módna blogerka. S ňou budete neprehliadnuteľná!

5. ŠATY NA CELÝ DEŇ

Milujete šaty, ale neznášate opätky? Tadaa! Tieto šaty športového - ale zároveň ženského - strihu sú navrhnuté tak, aby vyzerali skvelo k teniskám. Zažiarte na obede s kamoškami alebo pri odchode z posilňovne bez toho, aby vaše nohy trpeli!

Foto archív Mohito
Pripravila Jana Tomas - Janatini

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára