4. júla 2016

OBLEČTE SA NA FESTIVAL!


Festivaly už dávno nie sú len o hudbe, ale aj o móde. Módne reťazce dokonca každoročne v tomto období vytvoria špeciálnu kolekciu s festivalovými kúskami, ktoré si môžete smelo obliecť nielen na túto hudobnú udalosť, ale i na bežný deň.

Hudobné festivaly, špeciálne tie svetové ako Coachella alebo Lollapalooza, udávajú trendy letnej módy. Celebrity, blogeri ale i bežní návštevníci sa predbiehajú, kto bude mať najzaujímavejší outfit a my sa nimi každoročne inšpirujeme. Aj v Bory Mall nájdete široký výber krásnych bohémskych kúskov a my vám poradíme, ako ich nosiť.




TIPY:
   •       Obliecť sa na festival štýlovo je síce fajn, ale v prvom rade dbajte na pohodlie. Nechcete byť celý deň otrávená tým, že máte prikrátke šortky len preto, že ich mala aj Kendall Jenner.
   •       Sandáliky vyzerajú k bohémskym šatám super, ale lepšie je zvoliť uzatvorené topánky. Tie ochránia vaše nohy pred blatom, dažďom a ušliapania prstov v dave.
   •       Nemusíte mať na hlave za každú cenu kvetovanú čelenku, ak to nie je váš štýl.
   •       „Boho kúsky“ sa dajú využiť na bežný deň. Na festival to so stylingom môžete pokojne trochu prehnať, tam je to povolené. No v bežný deň zvoľte skôr jednoduchšiu verziu s jedným výrazným kúskom v tomto štýle.
   •       Pripravte sa na dážď a chlad a nezabudnite si vziať i vetrovku. Nepremokavý plášť či kožená bunda sa určite zídu.

    Autor: Jana Tomas ~ Janatini

    Foto: pinterest & archív značiek

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára