29. júla 2016

VÁŠ LETNÝ MUST HAVE: CROP TOP!


Všade ich vidíte, všetci ich nosia a vy stále neviete, ako na to? „Crop top” je hitom už tretiu sezónu za sebou, a to nielen tú letnú!

Crop top - v preklade „odstrihnutý top” - je zvršok, ktorý končí najnižšie v oblasti pása. Existuje v mikroverziách ledva zakrývajúcich prsia, v elegantných prevedeniach z hodvábu alebo ležérnych, voľných strihoch k džínsom či šortkám. Pri všetkých ale platí jedno pravidlo - spodná časť odevu vždy začína v páse alebo tesne pod ním. Či už je to balónová sukňa, rifle s vysokým pásom alebo voľné culottes, nemali by začínať na bedrách, a to ani v prípade, že máte ultra ploché, vypracované bruško.


Crop-topov je nespočetné množstvo druhov a je len na vás, koľko toho chcete ukázať. Aj tu platí pravidlo, ak nie ste práve pravidelný návštevník hodín pilatesu, tak toho ukážte radšej menej. Aj s crop topom sa toho dá veľa zakryť, ak zvolíte jeho voľnejšiu verziu a ešte k tomu si aj krásne predĺžite nohy zvýšeným pásom nohavíc. Aj v Bory Mall sme pre vás našli veľa štýlových verzií.

Autor - Jana Tomas
Foto - archív značiek a pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára