15. novembra 2016

3 dôvody prečo neodkladať vianočné nákupy


Niekto nakupovanie miluje, niekto ho miluje menej, ale každý rád obdaruje svojho blízkeho. Hlavne počas Vianoc, ku ktorým patria šťastné tváre a množstvo baliaceho papiera, nakupujeme o čosi viac. Chceme urobiť radosť svojej rodine a dopriať všetkým chvíle lásky a pokoja. Aby ste si tieto sviatky užili ešte viac, odporúčame – nakupovať skôr ako na Štedrý deň. Zhrnuli sme dôvody, prečo. 

1. Nemusíte sa ponáhľať
V prípade, že sa na lov darčekov vyberiete skôr a nestihnete kúpiť všetko, čo ste chceli, stále máte čas vrátiť sa o pár dní a nákupy dokončiť. Nebudete tak musieť vziať prvé, čo vám padne do ruky. Môžete si najskôr spraviť prieskum, čo kde je a ponuku si porovnať. Inou možnosťou je tiež sledovať náš web a Facebook, kde vás o zľavách a vychytávkach budeme informovať.

2. Máte z čoho vyberať
Nájdete všetky veľkosti krásneho pleteného pulóvra a nič vám nezabráni kúpiť rovnaký sebe aj svojej mame. Je totiž z čoho vyberať a určite sa vám nestane, že bude vypredané. Všetko je na svojom mieste, poukladané tak, ako má byť a vy sa pokojne môžete vybrať k pokladni s presne tým kúskom, ktorý ste hľadali.

3. Ušetríte si čas
Kým ostatní lietajú po nákupnom centre, vy si už užívate Vianoce. Pri kakau doma alebo pri Rozprávkovom strome si so svojím dieťaťom vychutnávate Rozprávkové čítanie v Bory Mall. Už 26. 11. začíname 😊

Tip: Nechajte si darčeky zabaliť v Darčekárni Bory a prekvapte originálnymi krabicami z našej limitovanej edície. Nezabudnite si na Infpolult vziať blok z nákupu z našich prevádzok a jednu zo super škatúľ máte za symbolické 1 alebo 2 eurá.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára