22. novembra 2017

DAJ SI POZOR, ČO SI ŽELÁŠ! Môže sa to splniť.

Niekto si pritiahne do svojho života to, po čom vôbec netúžil. Niekomu sa splní takmer každé prianie... Ako si správne objednať  vianočné darčeky (alebo čokoľvek iné)?



Dôležitý je pokoj. Nájdite si chvíľku pre seba. Veľa ľudí ju často nachádza v posteli tesne pred spaním, kedy všetko stíchne. Zavrite oči, dýchajte do brucha. Nepremýšľajte. Viete presne, po čom túžite, čo potrebujete. Nechajte sa unášať predstavou, že to už máte. Môže to byť vec, situácia alebo stav. Ako to poslať do vesmíru?



Ak túžite stretnúť lásku svojho života, vizualizujte si ju. Je tmavovlasý stredného veku? Je to vysoká blondína? Usmieva sa na vás okúzľujúcim úsmevom a zahŕňa vás dotykmi? Prežívajte, ako sa pri tom cítite. Napríklad: Som šťastná a cítim sa milovane. Ostatní sa radujú so mnou. Je to nádherný pocit.



Ak túžite po krásnom novom bicykli, ako vyzerá? Našli ste si ho pod vianočným stromčekom? Predstavte si jazdu na ňom. Cítite, ako vám zaberajú nohy a vietor vám veje do tváre. Ste šťastná, dlho ste po ňom túžila. Užívajte si všetky príjemné pocity, ktoré pri jazde máte. Zaslúžite si to!



Už sa vám stalo, že na miesto toho, aby ste dostali vytúžený Mercedes, vám jedného dňa zazvonil sused so slovami: „Poď sa so mnou previezť?“ Pravdepodobne ste si predstavovali, že v tom aute sedíte a prianie sa vám naozaj splnilo – sused vás previezol. Prežite však pocit z jazdy vo VAŠOM aute, riadenie volantom, sedenie na mieste vodiča a výsledok môže byť iný... Ujasnite si, čo naozaj chcete, čo je ozajstnou podstatou vášho želania.



Akékoľvek prianie máte, vaše pocity ho zhmotnia a vyšlete ho do vesmíru. Pomôže aj „list Ježiškovi“ alebo modlitba. Nájdite si svoj spôsob, dôležité je vypustiť ho tam „hore“. Sila želania a čaro Vianoc je silnejšie, ako by sme si mohli myslieť. Preto sa hovorí: Daj si pozor, čo si želáš!



Akonáhle prianie pustíte z hlavy, nemusíte na to stále myslieť. Jednoducho počkajte, až vám bude zásielka doručená. Podobne, ako keď si objednáte darček z internetu. Keď sa vám želanie splní, nezabudnite za to poďakovať. Želať takto môžete aj vašim milovaným. Každý pre každého má na Vianoce pár prívetivých viet, nad čaro Vianoc predsa nič krajšieho niet!



Či už máme osobnostné, materiálne či duchovné priania, všetko sa nám môže splniť. Želajme si správne a doprajme aj druhým. Na námestí v Bory Mall pri veľkom vianočnom stromčeku už čakajú vianoční poštári - SOVY, aby odniesli vaše želania od 24.11. do 22.12. do veľkého sovieho hniezda. DAJ SI POZOR, ČO SI ŽELÁŠ! Môže sa to splniť v Bory Mall.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára