4. apríla 2018

Premeňte obyčajnú prechádzku po vonku na zábavu pre celú rodinu

Chystáte sa vyraziť s rodinou do prírody? Ak vás nelákajú vyhliadky na tradičnú turistiku a napriek tomu túžite po pohybe na čerstvom vzduchu, máme pre vás tipy na “hračky” vďaka ktorým strávite čas vonku netradične a zároveň aktívne. Navyše pri tom zažijete kopec zábavy.



Jednokolka
Určite ste na nej videli jazdiť nejedného klauna, ale ubezpečujeme vás, že jednokolka už dávno nepatrí len do cirkusu. Jazdu na nej po párhodinovom tréningu zvládnete aj vy. Navyše je skvelá na cvičenie rovnováhy.

Elektrická kolobežka
Párkrát sa odrazíte a potom to už za vás preberie elektromotor. Elektrická kolobežka je ideálna na prevetranie hlavy na hrádzi alebo rýchle presuny po meste. Dosahuje rýchlosť aj viac ako 20 km/h, jednoducho sa ovláda a v ponuke sú aj varianty pre deti.



Elektrický skateboard
Zábavný spoločník pre adrenalínovejšie typy. Ocenia ho najmä deti, a to nielen na prechádzke s vami, ale aj na ceste do školy či na dovolenke. Na ovládanie slúži prenosný diaľkový ovládač a niektoré typy skateboardov vás na jedno nabitie odvezú až 35 kilometrov.



Dron
Ktorý chlapec netúžil v detstve po autíčku na diaľkové ovládanie? Alebo nebodaj helikoptére! Dron je preto splneným snom každého zástupcu mužského pohlavia. Ovláda sa diaľkovým ovládačom, alebo smartfónom a okrem zábavy dokáže vyhotoviť nádherné snímky z vtáčej perspektívy.

Ešte stále váhate? Príďte do Bory Mall, kde si môžete všetky spomínané vychytávky vyskúšať priamo u špecializovaného predajcu elektroniky, v predajni Nay. Ak by ste sa nevedeli rozhodnúť, navštívte len nedávno otvorenú predajňu Mi Store kde okrem ,,nadupanej” kolobežky nájdete i mnoho ďalších produktov a elektronických vychytávok značky Xiaomi. Jednokolky, ale aj ďalšie športové potreby nájdete v predajni Intersport. Garantujeme vám, že na prechádzku s týmito “hračkami” nebudete musieť nikoho dlho presviedčať.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára