23. augusta 2016

3 dôvody, prečo kempovať

Kemping poznáme ako ubytovacie zariadenie, kde je možné využiť vlastný stan, obytný príves, alebo osobný automobil či využiť chatky a maringotky prevádzkovateľa kempu. U nás najznámejšiemu stanovaniu pod holým nebom dnes konkurujú aj praktické autokempy, kde  nechýbajú už ani sociálne zariadenia a spoločná kuchynka. Návštevníkmi kempu sú väčšinou turisti, ktorým dovolenka v prírode  vyhovuje alebo mladé rodinky s deťmi. Prečo to vyskúšať?

1.       Oddýchnete si
Čo by ste povedali na to, že vás zobudí zvuk potoka a vtákov namiesto sirén a húkačiek v rušnom meste, že by ste boli obklopení zeleňou a všade by vládol pokoj? Bez signálu, povinností by ste si užívali prírodu, chodili po lese alebo sa kúpali v jazerách.  Na dobytie energie a relaxovanie je kemping ako stvorený.

2.       Spoznáte nové miesta a ľudí
Na hory alebo k vode, kempy dnes nájdete ako alternatívu k hotelom všade tam, kde sa je na čo pozerať. Krásne a zaujímavé miesta zase lákajú ľudí, ktorí sa ako vy vybrali na nové miesto a chcú toho čo najviac vidieť a zažiť. Spoločné opekačky alebo turistika môžu byť ešte väčšia zábava v spoločnosti väčšej skupinky veselých ľudí.

3.       Strávite čas s rodinou
Deti kempovanie milujú, je to pre nich dobrodružstvo a nezabudnuteľný zážitok. Novými hrami, obedovaním vonku a prírodou na dosah ruky splníte ich detské želania a spojí  vás to ešte viac. Naučte ich postaviť stan,  chytať ryby alebo založiť oheň a spokojní budete všetci.
Využite posledné teplé augustové dni a vyskúšajte kempovačku. Ak na služby na dovolenke nie ste nároční, garantujeme vám, že sa vám to bude páčiť. Či pôjdete s priateľmi, rodinou alebo s partnerom, jedno je isté,  je to úplne iné ako stráviť pár dní v hoteli, obklopení prírodou a čerstvým vzduchom budete spokojní.
Tip: Pohodlné tenisky výhodne nakúpite v A3 Sporte a športové oblečenie či doplnky nájdete v SportsDirect. Že nemáte stan? Zamierte do INTERSPORTU. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára