11. januára 2017

Ušetrite až polovicu – nakupujte v januárových výpredajoch
Potrebujete si doplniť šatník? Najobľúbenejšie obdobie milovníkov módy práve prebieha.
Foto: v Terranova
Aj vy ste sa ako pravá nákupná maniačka tešili na január? Bod pre vás! Nové outfity či doplnky už čakajú v Bory Mall. Doprajte si na nový rok viac a očarte s trendy vychytávkami na bežné nosenie alebo práve otvorenú plesovú sezónu. Poradíme vám, ktoré obchody znížili v novoročných výpredajoch ceny a stojí za to ich navštíviť.
 Foto: v Calliope
Boli ste už v jednej z najväčších predajní Calliope v Bratislave? Tá sa otvorila v Bory Mall tak, ako sa patrí - s ponukou módnych svetrov, topov a množstvom neodmysliteľných kúskov tejto zimy. Aj vy už zvažujete nákupy? Tak sa poponáhľajte, nech vám ostane to, čo hľadáte. Dámy z obchodu totiž odchádzajú s plnými taškami J.
Foto: v Marionnaud
Aj dekoratívnu kozmetiku a parfum kúpite teraz za menej. Okrem toho vám vždy usmiate predavačky v Marionnaud poradia a pridajú pár tipov na dokonalý make-up. Ak ste pod stromčekom svoj vysnený parfum nenašli, vezmite veci do vlastných rúk a ušetrite pritom aj 30% z pôvodnej ceny.
Foto: v Nine West
Túto značku musíte milovať. Toľko krásy na jednom mieste ste dlho nevideli. Navštívte obľúbený americký Nine West a rozšírte svoj šatník o teplučké čižmy alebo vkusné lodičky. 
Foto: v Nine West
Plánujete nákup novej kabelky? Neprehliadnite tie z talianskej či francúzskej kože v exkluzívnej predajni Nymph. Zvýraznia vašu eleganciu a jedinečný originálny štýl. Radosť vám však urobí aj návšteva Intimissimi s kvalitnou bielizňou, hodvábnymi tielkami alebo nočnými košieľkami, obuv Wojas, ale aj športové predajne Husky a Outdoor Guide.
Tak čo, aj vy sa vyberiete nakupovať do Bory Mall? J


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára