17. januára 2018

Spoznajte top dovolenkové destinácie tohto roka.

Zima sa nám vie poriadne dostať po kožu a my už teraz rozmýšľame, kam za teplom. Horúce slnečné osvieženie si môžeme dopriať v exotických krajoch hneď teraz. Poďme sa pozrieť na vychytené miesta tohto roka!

KAPVERDY
Kapverdské ostrovy novým dovolenkovým rajom, s ktorým sa postupne zoznamujú aj Slováci. Predstavte si kilometre bielych pláží, tyrkysové more a príjemné vlny dobýjajúce breh, na ktorom práve ležíte. K tomu stabilné počasie s teplotami vzduchu od 24 do 30°C, takže je úplne jedno, v ktorom období sa tam vyberiete.



SRÍ LANKA
Nie nadarmo sa ostrovu v Indickom oceáne v tvare slzy hovorí Rajská záhrada alebo Tropický raj. Podpísaná je za tým prekrásna príroda a šťastní domorodci, ktorí sa aj k návštevníkom chovajú veľmi milo. Ak túžite po kombinácii komfortného spoznávania a oddychu, je to pre vás to pravé. Nájdete tu krásne piesočnaté pláže, luxusné dovolenkové rezorty, ale aj očarujúcu faunu a flóru.



DUBAJ
Ak hľadáte atraktívne miesto  s garanciou slnka, kvalitnými službami a úžasným komfortom, potom pre vás bude ideálna dovolenka v Spojených Arabských Emirátoch. Luxusné hotelové rezorty sú pripravené pre tých najnáročnejších cestovateľov, ktorých nesklame prepych, skvele vybavené nákupno-zábavné centrá či umelo vybudované palmové ostrovy.




ISLAND
Túto neuveriteľne krásnu krajinu si už môže dnes dovoliť navštíviť takmer každý, kto túži po exotickej dovolenke. Síce to nie je krajina, kde nájdete tropické teploty, užijete si bohatstvo prírodných termálnych prameňov. Domov elfov, sopiek a neutíchajúcich gejzírov či vodopádov si na prvý pohľad zamilujete! Ako by sa vám páčilo pozorovanie polárnej žiary


Strávte zimu v teple!
Aj vy by ste sa najradšej vybrali hneď teraz do teplých krajín? Využite možnosti FIRST MINUTE dovoleniek od cestoviek Firo Tour NeckermannBory Mall a strávte pár dní v raji. Nezabudnite osviežiť vaše dovolenkové outfity novými kúskami z dielní Lindexu, Manga, Reserved či Mohita. Pohodlie si zase nájdete  u Baťu, v Humanicu a v športových obchodoch v Bory Mall.
Ozaj, už ste shopovali v našich výpredajoch? Oplatí sa!





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára