31. januára 2018

Nepodceňujte čínsky horoskop: Rok 2018 bude rokom psa.

Rok 2018 bude v znamení psa. Hovorí o tom čínsky horoskop, ktorý píše pravdy už po tisícročia. Stále viac ľudí dnes hľadá odpovede v astrológii. Patríte k nim aj vy?



Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Svoje priateľstvo prejavujú nekonečnou oddanosťou a majú aj vynikajúci vzťah k deťom. Práve typické vlastnosti tohto zvieraťa sa premietnu aj do tohto roka. Čínsky horoskop je totiž založený na 12-ročnom cykle a rok v znamení nášho štvornohého priateľa bude trvať od 16. februára do 4. februára 2019.




Spojencom pre rok 2018 bude jangová zem, a preto ho budeme považovať za rok Zemského psa.  Spojenie jangovej zeme a psa vytvorí jeden z najpríjemnejších vládcov celého 60 ročného cyklu. Pripravme sa na rok nečakaných zvratov, ale aj prosperitu a šťastie v manželstvách.  



Ak máte pocit, že vám v živote chýba odhodlanie, práve to je jedna z vecí, ktoré by nám tento rok mal priniesť. K tomu pevná vôla a vytrvalosť nám pomôžu dosiahnuť stanovené ciele a naplniť naše túžby. Umožní nám posilniť rodinné vzťahy, ochrániť domov a tiež spoznať, kto je naším priateľom alebo naopak nepriateľom.



Čo to pre nás znamená? Rok 2018 bude rokom slobody, ale zároveň aj vyčerpávajúci. Mali by sme preto vo zvýšenej miere dbať na naše zdravie -  zdravo sa stravovať a športovať. Predpokladá sa, že ľudia sa budú viac zabávať a užívať si život. Začnime rovno oslavami nového čínskeho roka, ktoré sa uskutočnia vo veľkom štýle 11. februára v Bory Mall!









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára