3. januára 2018

5 kníh, ktoré by ste mali prečítať v tomto roku.

Nie nadarmo sa hovorí: “Knihanajlepší priateľ človeka.“ Dobrá kniha je to najkrajšie, čo môžeme niekomu darovať a to najlepšie, čo môžeme svojmu srdcu ponúknuť. Tu je 5 najobľúbenejších kníh, ktoré by sa mali objaviť aj vo vašej knižnici.

Autor: Robert Zagożdżon

Ak túžite objaviť kľúč, ako byť úspešným v biznise a viesť spokojný osobný a duchovný život, táto kniha by mala byť pre vás povinnou literatúrou. Nehľadajte odpovede inde. Cesta k pochopeniu spočíva v spoznaní nás samých.


Autor: Jozef Karika

Nazrite do odvrátenej strany našej spoločnosti a spoznajte príčiny rozvratu jednej celej generácie aj štátu. Prečítajte si hneď tri knihy o slovenskej mafii - V tieni mafie, V tieni mafie II a Nepriateľ štátu. Ponúka sa nám brutálne, drsné, no zároveň dojímavé čítanie o tvrdej slovenskej realite.


Autor: Dominik Dán

Pre milovníkov detektívok je tu najnovšie dielo od autora najúspešnejších slovenských detektívnych románov. Ide o kriminalistu, ktorého identitu pozná len jeho najbližšia rodina, vydavateľ a kolegovia. Prípady v jeho príbehoch vždy riešia detektívi z oddelenia vrážd policajného zboru Nášho mesta.



4Ako si správne priať
Autor: Pierre Franckh

Po prečítaní tejto knihy dostaneme akýsi návod, ako sa naše želania môžu stať skutočnosťou. Dozvieme sa, ako máme formulovať priania, aby sme dostali to, čo potrebujeme. Podobne krásnu myšlienku nám počas Vianoc predstavilo aj bratislavské nákupno-zábavné centrum Bory Mall, ktoré ľudí najprv „školilo“, ako si správne priať a niektoré želania sa potom skutočne splnili. 



Autor: Igor Bukovský, Ivana Mesárošová, Petra Gálisová

Nafukovanie, bolesti a kŕče všetci veľmi dobre poznáme (najmä po sviatkoch J). Potravinové intolerancie a alergie, celiakia, autizmus a alzheimerova choroba... To sú diagnózy, ktoré trápi stále viac ľudí. Ako to všetko spolu súvisí pomáha riešiť  nová kniha dr. Igora Bukovského a jeho kolegýň z AKV.




Začnite nový rok úspešne! Všetky spomínané tituly patria medzi najlepšie predávané knihy v kníhkupectve Panta Rhei.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára