21. februára 2018

5 technologických vychytávok roku 2018: Uľahčia vám život.

Perte o polovicu kratšie, nevláčte kufor - nechajte ho nasledovať vás a opatrujte svoje deti bez toho, aby ste pri tom boli... Technologické novinky roku 2018 nám pomáhajú  užívať si viac život a mať menej starostí. Sen každého!

LG PRAČKA TWINWASH
Vyperie dve dávky bielizne súčasne a ušetrí vám polovičku času. Super nie? Hlavná práčka na veľkú bielizeň (12 kg) sa nachádza vpredu a mini práčka (2 kg) má horné plnenie. Samozrejmosťou je aj 8 kg sušička. Táto revolučná práčka má aj Wi-Fi, takže ju môžete ovládať aj mobilom a je už v predaji!


ROBOT BUDDY
Chceli by ste mať vlastného robotického kamoša? Robot Buddy má neuveriteľné schopnosti. Rozpozná vašu tvár aj hlas, pohybuje sa po zemi a je veľmi nenáročný. V pohode sa vám postará o vaše deti či starých rodičov, rozpozná zlodeja a zavolá políciu. Je to chutný domáci pomocník.

SAMSUNG THE WALL
Samsung vždy vedel, ako na seba upriamiť pozornosť. Tentokrát nám predstavujú The Wall televíziu. Tento unikát má v uhlopriečke 3 metre a 70 centimetrov a MicroLED technológiu, ktorá sa používa v kinách. Do predaja by sa mala dostať v apríli – máji tohto roku.



SMART KUFRE FORWARD CX-1
Pokiaľ často cestujete a ťahať kufre za sebou vás už dokonale nebaví, máme pre vás vtipnú technologickú novinku. Tieto špeciálne kufre vedia rozpoznať vašu tvár aj prostredie, vďaka čomu sa v pohode za vami pohybujú na letisku. Forward CX-1 budú v predaji neskôr v tomto roku.

Společnost Xiaomi nedávno v Indii predstavila novinku, ktorá sa v tomto roku objaví aj na našom trhu. Je ním prvý smartfón s obrazovkou s pomermi strán 18:9 a duálnym fotoaparátom, ktorý je porovnávaný s iPhonom X. Produkty Xiaomi nájdete v predajni Mi Store v Bory Mall


Moderné technológie sú už dlho súčasťou našich životov, veď pozrime sa, koľko ľudí je schopných položiť jednu celú výplatu za najnovší iPhone. Nebudeme si klamať, všetky tieto novinky sú pre nás užitočné. Skutočnosť, že také niečo dokážeme vyvinúť, je neuveriteľná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára