14. februára 2018

8 módnych trendov tejto jari: Zamilujete si ich!

Milé dámy, pripravte sa na zhadzovanie jednotlivých vrstiev oblečenia. Čakali ste, že na zhadzovanie kíl? Aj to možno! Jarné slnko sa pomaly prediera a zimné výpredaje nahradili nové kolekcie. Povieme vám, je sa na čo tešiť!

1. Farba sezóny
Levanduľováááá a pastelky sú trendom tejto jari. Ako tvrdí módny stylista Marian Hornyák: „Ovládnu nás pastelové odtiene ako levanduľová, broskyňová, vanilková, baby blue a pod. a trendom sú aj žiarivé sýte odtiene ako žltá, oranžová, červená a cyklámenová.“

2. Strihy
Tmavý denim ohlásil svoj comeback. Nič však nepokazíte ani tradičnými svetlomodrými jeansami. Nosiť sa budú uvoľnenejšie strihy šiat a nohavíc. Výhodou širokých nohavíc s vysokým úzkym pásom je, že v nich vyzerá dobre každý typ postavy – štíhla aj plnšia.

3. Módne vychytávky
Strapce sú už v kurze dlho, pokojne si ich ešte ponechajte. Novinkou sú rôzne plastické aplikácie, ktoré vytvárajú „živé“ a dynamické outfity. Plast je síce neekologický, ale podľa módnych návrhárov štýlový. V obchodoch hľadajte priesvitné plášte, patenty, topánky aj kabelky s plastovým dizajnom.

4. Dominujúce vzory
Jar praje umeleckým dušiam. Trendom sú výtvarné potlače, maľované kvety a grafické vzorce. Nečudujte sa, keď vo výkladoch uvidíte napr. tričká posiate logami. Populárne vzory sú aj komix a káro.

5. Panenské šaty
Voľné biele éterické šaty podčiarknu vašu jemnosť. Pútavé detaily ako historizujúce prvky, moderné materiály, riasenie, volány, priehľady a maxi dĺžky z vás zase spravia odvážnu ženu, ktorá sa nebojí prezentovať svoju jedinečnosť. V móde je aj púzdrová sukňa v škále rôznych materiálov.


6. Športové materiály
Túžba po komforte preniká aj do módy. V kurze je casual oblečenie, neoprén, elastické a gumové úpravy, aplikované športové strihy či pohodlná športová obuv. Čo si treba obuť k bomberke? Tenisky! Pozornosť dostali aj štrikované svetre ako univerzálny kúsok.

7. Trenčkot
Ctené miesto v jarnej sezóne si obhájil trenčkot. Dokonca ho môžeme považovať za jeden z nosných prvkov jarných outfitov. Nosiť sa bude klasický trenčkot, ale aj trenčkot ako šaty. Hodí sa ku všetkému a môžete ho mať len samotný alebo namiesto celého outfitu.

8. Sexi kúsky
Trendom tejto jari je aj stále sa kryštalizujúci Lingerie štýl, negližé kúsky a jemné saténové šaty. Zvoliť môžete aj šortky v kombinácii s rafinovanými pančuchami. Dotvoríte ich kontrastnými materiálmi a máte to!

Nové trendy a najnovšie kolekcie vás čakajú aj v predajniach Lindex, Mango, H&M, C&A, Reserved, Mohito, Gant, Elis, Errore, Silvian Heach, Timeout, U.S.Polo, Calliope a Terranova. Nie je ich málo, asi to chce deň voľna. 😉

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára