7. februára 2018

Kam na rande: Netradičné romantické miesta

Prichádza sladké obdobie a vy o sviatku zaľúbených nemôže ani počuť? Je na čase to napraviť a pozrieť sa na to z inej stránky. Veď láska je láska a treba ju zveľaďovať. Netradičné miesta nám prinesú tak tradične vyhľadávaný pocit zamilovanosti, po ktorom aj tak všetci túžime...



Kasíno
Na prvý pohľad antiromantické miesto plné predsudkov z gamblovania. Stačí vám však dávka kreativity a jasné hranice a v herni objavíte silný dôvtip. Doprajte vášmu partnerovi pocit pokrového hráča na divokom západe s nádhernou ženou po boku (vami predsa), ktorá mu drží palce. Alebo čo tak spoločné nasadenie pri hracom automate? A zábava sa môže začať!



Thajská masáž nôh vo dvojici
Párová masáž nôh od thajskej masérky vás vynesie do neba... V našich chodidlách sú body všetkých orgánov a po masáži sa budete obaja cítiť skvelo! Navyše, ktorú ženu by nepotešila aj kvalitná manikúra a pedikúra? Relaxačnou masážou by sme sa mali obdarovať nielen výnimočne. Skúste  každý pracovný týždeň zakončiť príjemnou masážou nôh a uvidíte, ako sa budete cítiť.



Laserový labyrint
Na zábavu nikdy nie je neskoro. Hrali ste už niekedy twister v Laserovom labyrinte? Vo dvojici si to parádne užijete. Ak máte spoločných priateľov, rozbaľte to zase na basketbalovom turnaji vo virtuálnej realite. Zaručená sranda!



Párty v kostýmoch
Má váš partner záľubu v histórii, folklóre alebo si ide sci-fi? Prekvapte ho! Odviažte sa a staňte sa na chvíľu niekým iným. Vyberte si obaja rolu, ktorá vás priťahuje. Zistíte tak navzájom o sebe aj to, čo by ste sa normálne o sebe asi nikdy nedozvedeli. Je tu karnevalová sezóna a v párty shopoch nájdete veľa originálnych párty kostýmov. A ktovie, zábavu si možno prenesiete aj do vašej spálne....



Inšpirovali sme vás niekoľkými tipmi na netradičné rande. Neobvyklé a pútavé momenty nájdete všade, pokiaľ chcete. Obráťte romantiku na ruby, celkom iste získate! J Môžete sa zabaviť aj na oslave čínskeho nového roku už túto nedeľu v Bory Mall.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára