18. mája 2017

Partner look  - zladenie partnerov! Čo je v móde?

Patríte k sebe a dávate to najavo aj v obliekaní? V takzvanom partner look je základnou myšlienkou zladiť sa s partnerom do rovnakého štýlu a farieb, ukázať „patričnosť“ k niekomu, spoločnú myšlienku, náladu alebo názor. Nemusí ísť pri tom vždy len o zaľúbený pár, v štýle partner look sa môžete „ukázať“ aj so svojim dieťaťom, súrodencom alebo kamoškou.




Hoci partner look je nesmierne populárny najmä v Amerike, azda najznámejším párom, ktorý patrí medzi jeho vyznávačov, sú Angličania Victoria a David Beckhamovci. Keď sa objavia na verejnosti, všetko musí byť tip top a „Posh“ a „Becks“ si nenechajú ujsť žiadnu príležitosť ukázať, že patria k sebe. Ak sa rozprávame o ďalších celebritách a vyznávačov partner look, nesmieme nespomenúť Katie Holmes, Cindy Crawford, Goldie Hawn, Kim Kardasian, Gigi Hadid alebo Jane Fondu. Na Slovensku sa vie parádne zosúladiť napríklad manželský pár Sajfa s Veronikou.


(foto: instagram.com/sajfa)

Aj napriek tomu, že partner look nemusí byť len o pároch, stále sa teší najväčšej obľube práve u nich. Najčastejšia príležitosť sa módne zosúladiť sú spoločenské udalosti, kde si obaja partneri dajú najviac záležať na tom, čo majú na sebe. Partner look však nie vždy znamená mať identické oblečenie. „Skôr prichádzajú do popredia prepojené outfity detailmi alebo jednoducho farbou. Typické sú aj rodinné partner looky – viď džínsy alebo ľanové nohavice a prúžkované tričko,  ideálne s klobúkom. Obľúbené sú aj čierno-biele kombinácie, prípadne outfity tón v tóne,“ približuje trendy partner looku stylista Marián Hornyák. 


(foto: Mango)

Pri partner looku sa fantázii medze nekladú a je možné spojiť aj dva rôzne štýly ako napríklad business alebo business casual, pripadne športový.  „Ide skôr o zladenie atmosféry - štýlu. Aby bolo na prvý pohľad jasné, že patríme k sebe,“ vysvetľuje Marián Hornyák. Pri partner look je dôležité, aby všetko vychádzalo z vás.  Nič nerobte nasilu, v oblečení či outfite partner look sa musíte cítiť ako vo vlastnej koži. V opačnom prípade to nemusí dopadnúť dobre.


(foto: Bleble)

A aké sú odporúčania odborníka a súčasné trendy? „Najjednoduchšie sa partner look vystavia zo základných (ako ich nazývam ja – žolíkov) kúskov šatníka oboch partnerov. Napríklad biele tričko alebo košeľu, ktorú má asi väčšina, môžeme skombinovať  s nohavicami, sukňou a doplnkami v jednej farbe. Alebo spomenuté prúžkované tričko s džínsami, či total black oblek s čiernou košeľou a malé čierne šaty... Nemusí to byť „do bodky“ rovnaké oblečenie, ide o prepojenie a ako som už spomínal o zladenie atmosféry,“ dodáva Marián Hornyák.  Či sa už rozhodnete partner look vyskúšať alebo nie, v každom prípade vám držíte palce. Veríme, že sa v tomto outfite budete cítiť dobre a vaše okolie či kamaráti to ocenia.


(foto: Mango)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára