13. decembra 2017

Tipy na vianočný styling.

Vianočné večierky máme už takmer všetci za sebou. Čakajú nás však ešte vianočné návštevy, silvestrovská oslava a to najdôležitejšie – štedrá večera s našimi najbližšími. Špeciálne príležitosti si zaslúžia špeciálne oblečenie.



Vianočné sviatky predstavujú často najkrajšie chvíle v kruhu našej rodiny, na ktoré sa tešíme celý rok. Napriek tomu, že ich väčšinou trávime v teple domova, mali by sme si tieto výnimočné chvíle uctiť aj výnimočným sviatočným oblečením. „Ideálne sú jednoduché pohodlné šaty, z farieb bordová,  karamelová a môže byť tradičná červená, z materiálov je veľmi aktuálny zamat a oceňuje sa aj partner look,“ radí známy stylista Marian Hornyák.




„Úplne out je samozrejme domáce oblečenie, akékoľvek tepláky, hoci aj značkové, na túto príležitosť sa to absolútne nehodí,“ myslí si stylista. Z neformálnejšieho oblečenia sú však vítané vtipné vianočné svetre, ktoré si oblečie pokojne aj celá rodina. Sob s červeným nosom, roztomilý tučniačik či jeleň? My hovoríme Áno!



Vhodne zvolené šperky vás rozžiaria a oživia. Pri štedrej večeri nemusí svietiť len vianočný stromček. J Buďte očarujúca a dolaďte váš vianočný outfit peknými doplnkami. Ponúkame zopár tipov, najlepšie si však k svojmu oblečeniu vyberiete to pravé samy.

Na záver by sa hodilo spomenúť , že vianočnú atmosféru doplní aj sviatočná spodná bielizeň. Snáď každá žena si želá byť sexy a cítiť sa sebavedomo a pohodlne. Aj počas vianočného obdobia si môžete pripraviť prekrásne, trendy spodné prádlo a doplnky, ktoré budú ladiť so sviatočnou atmosférou. Nesmieme zabudnúť ani na mužov. Ukážte im napríklad, že máte zmysel pre humor. J






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára