21. decembra 2017

Netradičné zimné športy, ktoré vás zabavia počas celej zimy.

Zima je perfektným obdobím na to, aby sme si oprášili už zabudnuté zručnosti. Ak ste už dokonca zabudli aj na to, čo ste už zabudli, radi vám to pripomenieme.

Netradičné sánky
Kto tvrdí, že v zime nie je čo robiť, ten sa len neoboznámil so všetkými možnosťami. Bohatá snehová nádielka ponúka viacero nápadov. Spomeňte si, ako ste sa v detstve jašili v snehu... Doprajte si tento zážitok aj dnes, kúpte si vo vianočných výpredajoch parádne sánky a poďte na to!



Snowbiking
Milovníci bicyklovania už nie sú viac odkázaní na pozeranie z okna, či už sa náhodou neoteplilo. Ak dokážete jazdiť na bicykli, zvládnete ľavou zadnou aj snowbiking. Je to vhodné aj pre deti, ktoré nevedia lyžovať , ale chcú si tiež užiť sneh.



Snežnice
Obujte si snežnice a vydajte sa na potulky zasneženou prírodou. Turistika na snežniciach vznikla pôvodne ako pomoc pre poľovníkov a horskú službu. Dnes sa už organizujú rôzne výlety a inštruktážne tréningy, ktoré vám sprostredkujú tento jedinečný zážitok.



Snowkiting
Do zoznamu extrémnych zimných športov sa zapísal napríklad snowkiting. Rozhodne to nie je nič pre slabšie povahy. Jedná o lyžovanie na svahu spôsobom, akým sa to vykonáva v lete na vode. Ešte šialenejším športom je ľadové potápanie.  Tu už ide o skutočné hazardovanie so životom, pretože sa z ľadovej vody musíte dostať von cez otvor v ľade a istí vás len lanko. 



Ľadové korčuľovanie
Ak ale práve vy patríte k tým, ktorí sa venujú skôr tradičným športom, poďte si užiť korčuľovanie. Verejné klzisko je dostupné zadarmo v Bory Mall (vchod pri prevádzke Runway). Dokonca si môžete zadarmo požičať aj korčule a zahriať sa horúcou čokoládou pritom v niektorej z kaviarní.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára